Contact

Bel of app me, of stuur een mail- of chat-bericht

Ik hoor graag van je!

hester@veryimportanthorse.nl

+31 6 8007 4489

Nieuwsgierig? Vraag? Afspraak maken?

Hester Stasse van Very Important Horse is actief in heel Nederland, maar voornamelijk in Noord-Brabant en Limburg binnen een straal van ongeveer 50 km rond Eindhoven. Ik verzorg vooral veel trainingen en paardencoaching ruwweg in het gebied tussen Tilburg, Den Bosch, Oss, Nijmegen, Venray en Weert, met Eindhoven in het midden.

Ook net over de grens, in België, kom ik zo nu en dan om paarden en mensen te ondersteunen. Uiteraard sta ik open voor voorstellen om naar verder weg gelegen locaties te komen om coaching, trainingen, workshops en/of lezingen te verzorgen. Verder heb ik een aantal trainingsroutes waar ik regelmatig kom of die ik aan het opzetten ben en die je hier kunt vinden. Neem graag contact op om de mogelijkheden te bespreken als jouw locatie er niet bij staat.


Bel, mail, app, chat of laat via het onderstaande contactformulier je bericht of vraag achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ik streef ernaar om binnen twee werkdagen een antwoord te sturen.


Als je je e-mailadres adres achterlaat via het contactformulier, gebruik ik dat enkel om je bericht te beantwoorden, tenzij je aangeeft mails over artikelen, tips en aanbiedingen te willen ontvangen. Je mobiele telefoonnummer gebruik ik om je een app of sms te sturen als ik na een week geen reactie van je hebt gehad. Het is namelijk een paar keer gebeurd dat iemand een typfout had gemaakt in het e-mailadres. Gegevens van mensen die na contact via het contactformulier geen klant worden bij Very Important Horse verwijder ik na 6 maanden.

Meer weten over hoe Very Important Horse met je persoonlijke gegevens omgaat? Je leest er alles over in de Privacyverklaring.

Let op!

Mijn antwoord op je vraag of bericht via het contactformulier of via e-mail kan in je spam-box terechtkomen. En zeker als je je mail op je telefoon leest, is de kans groot dat je mijn antwoord daardoor mist. Om dat te voorkomen voeg je mijn e-mailadres hester@veryimportanthorse.nl toe aan je contacten en check je je spam als je niet binnen 48 uur een antwoord hebt gekregen.

Contactformulier