Samen ontspannen genieten als je in het bos, op de hei, in de duinen of op het strand op pad gaat met je paard. Wil jij dat ook? In mijn online masterclass leer je hoe je je eigen spanning loslaat.

Online Masterclass "4 Stappen naar Ontspanning naast en op je Paard"

 

Ontspannen (buiten)rijden of wandelen met je paard - voor je stalgenoten een vanzelfsprekendheid, maar voor jou een verre droom.* Omdat je een ster bent in beren op je weg bedenken;

* Omdat je sowieso al geen zelfverzekerde amazone was;

* Omdat je je jeugdige onbevangenheid kwijt bent geraakt;

* Omdat er ooit iets heftigs is gebeurd onderweg.


Als jij met samengeknepen billen en klotsende oksels op je paard zit of ernaast wandelt, zal je paard ook allesbehalve zen zijn.

 

Dan is de kans groot dat hij niet van het erf vandaan wil. Of niet langs die enge hond/grasmaaier/koeien/vuilcontainer/vogelverschikker durft. Of dat hij niet te houden is als er iets onverwachts gebeurt.In deze online masterclass vertel ik je hoe je jouw spanning of angst in 4 stappen omzet in rust en vertrouwen.

 

Zodat je niet alleen jezelf helpt, maar ook je paard.


Leer op woensdag 1 mei of op maandag 6 mei hoe je ontspannen geniet naast en op je paard.

 

Vul je naam en mailadres in nadat je op de knop hieronder hebt geklikt. En meld je aan voor 1 of 6 mei.

 

Reacties van deelnemers aan verschillende online masterclasses "Ontspannen Buitenrijden en Wandelen met je Paard":

Willem: "Webinar ontspannen buiten rijden gevolgd. Duidelijk en overzichtelijk. Buitenritten zijn ondertussen een vanzelfsprekendheid geworden. Top!"

Shanna: "Webinar gevolgd van Hester. Zeer duidelijk verhaal. Geeft me handvatten voor het ontspannen buitenrijden. Veel inzicht gekregen in het gedrag bij mijn paard. En hoe ik dit kan oplossen. Ze kwam op mij over als een kundig en prettig persoon."

Monique: "Ik ken Hester al een tijdje, wat een leuk en oprecht mens! Ik geniet altijd van haar humoristische plaatjes, en van haar mooie verhalen over buitenrijden en -wandelen. Toen ik zag dat ze daar een masterclass over ging geven, heb ik me dus aangemeld. Ik weet al veel van trainingspsychologie, het managen van spanning, etc, maar toch was deze masterclass zeker verhelderend. Een mooi, compleet en duidelijk verhaal, waar alles eens goed op een rijtje wordt gezet. Ik heb er ook weer nieuwe inzichten uit gehaald: ik ga meer aan de slag met 'heen en terug', en ga zeker de handige checklist invullen die we erbij kregen! Ik ben ervan overtuigd dat dit Destiny en mij gaat helpen om met steeds meer ontspanning samen op stap te gaan."

Chantal: "Dikke aanrader die masterclass! Sindsdien zijn onze buitenritten verbeterd en nu zijn ze feestjes! Tuurlijk schrikt mijn pony nog weleens, maar we hoeven er samen geen drama meer van te maken en ik zie nu in dat afstappen als de spanning te hoog is niet als verliezen is, maar samen het spannende trotseren is!"

Online Masterclasses - alle informatie op een rijtje:

* Plaats: achter je laptop, pc, tablet of telefoon op je bank, leunstoel, bed, bad of yogamat

* Duur: 1-1,5 uur - ik ga sowieso door totdat alle vragen beantwoord zijn

* Aantal plekken beschikbaar: 25

* Resultaat: jij begrijpt je paard beter en je paard jou, je verzamelt tips, handigheidjes en een hoofd vol nuttige kennis die je direct kunt inzetten, je krijgt handvatten aangereikt om zelf meer ontspanning en zelfvertrouwen te vinden

* Uiteraard ontvang je een bevestiging van je inschrijving per e-mail

* De dag na de uitzending van de Online Masterclass krijg je automatisch een link in je inbox zodat je hem nog 2 dagen opnieuw kunt bekijken wanneer je wilt en hoe vaak je wilt.

* Mochten alle 25 plekken bezet zijn, dan prik ik een extra datum, dus stuur graag even een mailtje of app'je als dit het geval is. Ook als je op de geplande datum niet kan, hoor ik dus graag van je.

* Lukt het je gewoon niet om er live bij te zijn of om de opname te bekijken, en zou je toch graag een opname willen zien van een van de masterclasses die ik heb gegeven? Hier kan je die bestellen tegen precies dezelfde voorwaarden en voordelen als iemand die live meedoet.

FAQ - Veelgestelde vragen over de online masterclasses

 

Wat is een online masterclass?

In feite is het een lezing, maar dan online.

 

Moet ik al meedoen aan een programma of training/coaching bij je volgen om mee te kunnen doen?

Nee, je kunt ook zonder dat je ooit iets met mij te maken hebt gehad meedoen. Soms zal ik voor extra verdieping verwijzen naar een van de andere masterclasses die ik geef, maar ik zal sowieso dat wat ik vertel zo goed mogelijk verduidelijken als je daar vragen over hebt.

 

Hoe kan ik meedoen?

Je schrijft je in via de link die je bij de verschillende masterclasses vindt en die je naar de website van WebinarGeek leidt. Als het om een betaalde masterclass gaat, voldoe je de gevraagde investering in jou en je paard(en). Hierna krijg je een mail in je inbox met daarin jouw persoonlijke kijk-link die werkt zodra ik live ben op de aangegeven dag en tijdstip.

 

Wat kan ik verwachten tijdens je online masterclass?

Ik deel heel veel handige weetjes en tips waar je gelijk mee aan de slag kunt met je paard. Daarnaast laat ik foto's en filmpjes zien om dat wat ik vertel toe te lichten.

 

Ben ik zelf ook in beeld tijdens de masterclass?

Nee, ik ben de enige die te zien is, dus je kan gerust in je pyjama of in bad kijken. ;-) Je vragen stel je via de chatfunctie. Je hoeft dus ook geen camera of microfoon op je computer of laptop te hebben om te kunnen kijken.

 

Ik ben geen "master" in paardrijden, of heb nog maar net een paard. Kan ik dan ook meedoen?

Jazeker! De meeste masterclasses die ik geef zijn gericht op mensen die zich nog niet zo heel erg verdiept hebben in paardengedrag en de training en verzorging van paarden. Begrijp je iets niet, dan kan je uiteraard altijd om uitleg vragen tijdens of na de masterclass.

 

Waarom zijn er maar 25 plekken beschikbaar in totaal?

Het belangrijkste vind ik dat je iets aan mijn masterclass hebt en dus wil ik alle vragen kunnen beantwoorden die gesteld zijn. Met meer dan 25 deelnemers wordt dat ondoenlijk. Ik ga sowieso door totdat alle vragen beantwoord zijn.

 

Waarom zijn jouw online masterclasses niet allemaal gratis?

Sommige masterclasses zijn wel gratis, maar de langere versies zijn dat niet. Dat komt doordat ik je geen verkoopverhaal voorschotel met enkel open deuren, zoals ik zelf weleens heb meegemaakt. Nee, voor jouw investering krijg je tips waar je echt verder mee komt met je paard. En dat bewijzen de positieve ervaringen die deelnemers aan vorige masterclasses met me delen zodra ze merken hoeveel positiever hun paard is gaan reageren.

 

Kan ik de masterclass ook later of opnieuw bekijken?

Ja, dat kan! De ochtend na de live uitzending ontvang je automatisch een link in je mailbox, zodat je de opname nog 2 dagen kunt bekijken. Wanneer en hoe vaak je maar wil.

Daarnaast is het mogelijk om opnames van vorige masterclasses te bekijken tegen dezelfde voorwaarden als wanneer je live meedoet.

 

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur me dan even een mailtje of stuur me een app'je via +31 6 8007 4489 en ik vertel je graag wat je wilt weten. :-)