Online Masterclass

Schrijf je hier in voor '10 Stappen naar Ontspannen Buitenritten en Wandelingen'

 

Je naam *
Je mailadres *
Check je mailadres *
Kies je datum *

Hester Stasse is expert in paarden- en mensengedrag en heeft zich gespecialiseerd in het oplossen van problemen bij het buitenrijden en wandelen met je paard.

Ze heeft een schat aan tips en tricks om veilig om te gaan met de uitdagingen die je buiten en op het erf tegenkomt. Die deelt ze via blogs, artikelen, podcasts, masterclasses, clinics en uiteraard de trainingen en trajecten waarin ze jou coacht om zelf op te lossen wat er misgaat bij je paard of jou.

Online masterclass "10 Stappen naar Ontspannen Buitenritten en Wandelingen"

 

Buitenrijden en wandelen met je paard: samen ontspannen genieten van de natuur, het uitzicht en elkaar.

 

Offuh... denk jij nu gelijk aan bokken, steigeren, omdraaien en aan de kletter gaan?

 

Logisch. Want niet alle paarden zijn even enthousiast om van stal weg te gaan. En sommige paarden doen dat wel, maar schrikken onderweg overal van waardoor je als een stresskonijn terugkeert.

 

Het kan ook zijn dat jij je zelf onveilig voelt op of naast je paard omdat er in het verleden iets gebeurd is.

 

Tijdens deze gratis online masterclass ontdek je hoe je in 10 stappen ontspannen en met veel plezier samen met je paard op pad gaat.

 

Data en tijden: woensdag 19 juni om 10:00 uur, donderdag 27 juni om 14:00 uur

 

Ga ontspannen op pad met je paard. Vul je naam en mailadres hieronder in. En meld je aan.

 

Je naam *
Je mailadres *
Check je mailadres *
Kies je datum *

Om mee te doen aan de gratis online masterclass dien je akkoord te gaan met mijn privacy-verklaring en dat ik je af en toe waardevolle mail stuur — je gaat akkoord bij inschrijving. Je kunt je op elk moment uitschrijven via de link onder in de mail. Lees meer over hoe ik met je gegevens omga in de Privacyverklaring.

Reacties van deelnemers aan verschillende online masterclasses "Ontspannen Buitenrijden en Wandelen met je Paard":

Willem: "Webinar ontspannen buiten rijden gevolgd. Duidelijk en overzichtelijk. Buitenritten zijn ondertussen een vanzelfsprekendheid geworden. Top!"

Shanna: "Webinar gevolgd van Hester. Zeer duidelijk verhaal. Geeft me handvatten voor het ontspannen buitenrijden. Veel inzicht gekregen in het gedrag bij mijn paard. En hoe ik dit kan oplossen. Ze kwam op mij over als een kundig en prettig persoon."

Monique: "Ik ken Hester al een tijdje, wat een leuk en oprecht mens! Ik geniet altijd van haar humoristische plaatjes, en van haar mooie verhalen over buitenrijden en -wandelen. Toen ik zag dat ze daar een masterclass over ging geven, heb ik me dus aangemeld. Ik weet al veel van trainingspsychologie, het managen van spanning, etc, maar toch was deze masterclass zeker verhelderend. Een mooi, compleet en duidelijk verhaal, waar alles eens goed op een rijtje wordt gezet. Ik heb er ook weer nieuwe inzichten uit gehaald: ik ga meer aan de slag met 'heen en terug', en ga zeker de handige checklist gebruiken die we erbij kregen! Ik ben ervan overtuigd dat dit Destiny en mij gaat helpen om met steeds meer ontspanning samen op stap te gaan."

Chantal: "Dikke aanrader die masterclass! Sindsdien zijn onze buitenritten verbeterd en nu zijn ze feestjes! Tuurlijk schrikt mijn pony nog weleens, maar we hoeven er samen geen drama meer van te maken en ik zie nu in dat afstappen als de spanning te hoog is niet als verliezen is, maar samen het spannende trotseren is!"

Online masterclasses - alle informatie op een rijtje:

* Plaats: achter je laptop, pc, tablet of telefoon op je bank, leunstoel, bed, bad of yogamat

* Duur: 1-1,5 uur - ik ga sowieso door totdat alle vragen beantwoord zijn

* Resultaat: jij begrijpt je paard beter en je paard jou

* Uiteraard ontvang je een bevestiging van je inschrijving per e-mail (let op: deze krijg je binnen 1-2 dagen, omdat dit geen automatisch proces is!)

* Kan je niet? Stuur graag even een mailtje of app'je, dan kijk ik of ik een extra datum prik. Ik hoor graag van je!

FAQ - Veelgestelde vragen over de online masterclasses

 

Wat is een online masterclass?

In feite is het een lezing, maar dan online.

 

Moet ik al meedoen aan een programma of training/coaching bij je volgen om mee te kunnen doen?

Nee, je kunt ook zonder dat je ooit iets met mij te maken hebt gehad meedoen. Soms zal ik voor extra verdieping verwijzen naar een van de andere masterclasses die ik geef, maar ik zal sowieso dat wat ik vertel zo goed mogelijk verduidelijken als je daar vragen over hebt.

 

Hoe kan ik meedoen?

Je schrijft je in via de link. Hierna krijg je een mail in je inbox met daarin jouw persoonlijke kijk-link die werkt zodra ik live ben op de aangegeven dag en tijdstip. Let op: het kan soms een dag duren voordat je de bevestigingsmail krijgt!!

 

Wat kan ik verwachten tijdens je online masterclass?

Ik deel heel veel handige weetjes en tips waar je gelijk mee aan de slag kunt met je paard.

 

Ben ik zelf ook in beeld tijdens de masterclass?

Nee, als jij dat niet wilt laat je je camera uit. Dus je kan gerust in je pyjama of in bad kijken. ;-) Je vragen stel je via de chat of live aan het eind. Je hoeft geen camera of microfoon op je computer of laptop te hebben om te kunnen kijken, maar als je live je vraag wilt stellen is het wel handig.

 

Ik ben geen "master" in paardrijden, of heb nog maar net een paard. Kan ik dan ook meedoen?

Jazeker! De meeste masterclasses die ik geef zijn gericht op mensen die zich nog niet zo heel erg verdiept hebben in paardengedrag en de training en verzorging van paarden. Begrijp je iets niet, dan kan je uiteraard altijd om uitleg vragen tijdens of na de masterclass.

 

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur me dan even een mailtje of stuur me een app'je via +31 6 8007 4489 en ik vertel je graag wat je wilt weten. :-)

Schrijf je hier in voor '10 Stappen naar Ontspannen Buitenritten en Wandelingen'

 

Je naam *
Je mailadres *
Check je mailadres *
Kies je datum *