Contactformulier

Je naam *
E-mail *
Mobiel nummer *
Hoe heb je V.I.H. gevonden? *
Je vraag *

Let op!

Mijn antwoord op je vraag of bericht via het contactformulier of via e-mail kan in je spam-box terechtkomen. Zeker als je je mail op je telefoon leest, is de kans groot dat je mijn antwoord daardoor mist. Om dat te voorkomen voeg je mijn e-mailadres hester@veryimportanthorse.com toe aan je contacten en check je je spam als je niet binnen twee werkdagen een antwoord hebt gekregen. App me even via +31 (0)6 8007 4489 als je ook daar niets vindt.

Ik hoor graag van je!

hester@veryimportanthorse.com

+31 6 8007 4489

Ik streef ernaar om je berichtje binnen twee werkdagen te beantwoorden. Stuur je me een mail? Zet dan graag even je telefoonnummer erbij zodat ik je kan app'en mocht mijn antwoord niet bij je zijn aangekomen.

 

Algemene Informatie

Hester Stasse onderschrijft de normen en waarden van NOBCO, de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches en is lid van het trainerscollectief Trainers Paard en Gedrag.

Very Important Horse is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65931300. Opdrachten worden enkel aanvaard en uitgevoerd conform de van toepassing zijnde algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65931300. Ze zijn te lezen en te downloaden via deze link , maar uiteraard kan ik op verzoek ook kosteloos een kopie van het document opsturen.

BTW-nummer NL002037970B73

Werkgebied

Hester Stasse van Very Important Horse is actief in heel Nederland, maar voornamelijk in Noord-Brabant en Limburg binnen een straal van ongeveer 50 km rond Eindhoven, ruwweg in het gebied tussen Tilburg, Den Bosch, Oss, Nijmegen, Venray en Weert, met Eindhoven in het midden. Ook net over de grens, in België en Duitsland, kom ik zo nu en dan om paarden en mensen te ondersteunen.

Ik rijd regelmatig routes naar plekken die verder van Eindhoven vandaan liggen. Mail of app me vooral even als je daar meer over wilt weten. Telefoon: +31 (0)6 8007 4489

Uiteraard sta ik open voor voorstellen om naar verder weg gelegen locaties te komen om coachende trainingen, clinics, workshops, of lezingen te verzorgen. Neem graag contact op om de mogelijkheden te bespreken. Vermeld vooral ook je telefoonnummer, zodat ik je kan app'en of sms-en mocht mijn antwoord niet bij je zijn aangekomen.

 

Ik streef ernaar om binnen twee werkdagen een antwoord te sturen.

 

Ik gebruik je contactgegevens enkel om contact met je op te nemen, tenzij je aangeeft ook waardevolle mails van me te willen ontvangen. Gegevens van mensen die na contact geen klant worden bij Very Important Horse verwijder ik na 6 maanden.

Meer weten over hoe Very Important Horse met je persoonlijke gegevens omgaat? Je leest er alles over in de Privacyverklaring .