Ben jij voor je opleiding, manege, pensionstal of rijvereniging op zoek naar een activiteit waarbij je niet in het zadel zit, maar wel een heleboel opsteekt over paarden en hun gedrag? Dan kom ik graag een gastles of lezing geven over dit onderwerp. En over het thema dat het beste bij jullie past denk ik graag mee.

Populaire onderwerpen zijn angst bij paarden, natuurlijk paardengedrag, paardentaal en hoe leert een paard (over deze onderwerpen geef ik ook regelmatig (online) masterclasses). Een combinatie met een clinic, workshop of groepstraining geeft een grote meerwaarde aan de lezing, omdat de deelnemers daarbij direct de praktijk aan de theorie kunnen koppelen.

Lezing over honden- en paardengedrag en de overeenkomsten daartussen samen met collega Marion Bekkers (links) van Team Spirit and Dogs in 2019

Lezingen en presentaties

 

Onderwerpen waar ik graag over praat zijn angst en spanning bij paarden, natuurlijk paardengedrag, paardentaal, angst en spanning bij mensen, hoe je je band met je paard versterkt, hoe coaching met paarden werkt, en hoe een paard leert. Door de presentatie of lezeing te combineren met een clinic, workshop of groepstraining kunnen de deelnemers direct de praktijk aan de theorie koppelen - enorm waardevol omdat de theorie daardoor langer blijft hangen en de deelnemers kunnen uittesten wat voor hun paard het beste werkt. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je zodat die aansluiten bij jullie wensen. Mail* of app even om een datum te prikken.

Voor een lezing of presentatie van 2 uur binnen een straal van 10 km vanaf 5694 SP Son en Breugel vraag ik een investering van 250 euro. Daarbuiten vraag ik 50 ct/km aan reiskosten extra vanaf datzelfde adres.

 

Ik kijk ernaar uit om over mijn favoriete onderwerpen te komen spreken!

 

Hester, Very Important Horse

* Let op: Mijn reactie op je e-mail kan bij je ongewenste berichten terechtkomen, dus houd even je spam-box in de gaten.

(Gast)docent paardengedrag

 

Ondertussen heb ik al met veel plezier (gast)lessen over paardengedrag mogen geven bij Yuverta MBO Eindhoven, (voormalig) Helicon MBO 's-Hertogenbosch, Tinley Academie, Takt Academy en Dierentrainers Academie. Ben jij op zoek naar een ervaren (gast)docent die zowel veel praktische als theoretische kennis in huis heeft EN dat op een enthousiaste manier overbrengt? Mail me of app me dan maak ik graag een videobelafspraak met je om te kijken wat ik voor jouw opleiding kan betekenen.

Gastles over natuurlijk paardengedrag

(Gast)lessen en presentaties over natuurlijk paardengedrag vind ik een feestje om te mogen verzorgen - of het nou online of op locatie is.