Buitenrij- en Wandel-Stappenplan

De 10 essentiële stappen om jou en je paard voor te bereiden op ontspannen buitenritten en wandelingen

Is jouw droom om lekker ontspannen met je paard buitenritten en/of wandelingen te maken? Maar weet je niet waar je moet beginnen, of lukt het niet en wil je graag wat tips om weer op weg te komen? Dan ben je hier aan het goede adres!

 

Als je de 10 essentiële stappen om jou en je paard voor te bereiden op jullie eerste of eerstvolgende buitenrit of wandeling uit dit e-book doorloopt, dan wordt het een feestje in plaats van een flop.

 

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan ontvang je de link om mijn gratis stappenplan te downloaden in je inbox (kijk vooral even bij je spam/ongewenste berichten als je binnen een uur geen mail hebt gekregen). Daarnaast krijg je regelmatig (gemiddeld 1 keer per week, soms vaker, soms minder vaak) inspiratie voor jou en je Very Important Horse(s) in je inbox.

Maar als je daar helemaal geen zin in hebt, kan je je natuurlijk gewoon weer afmelden nadat je mijn stappenplan hebt gedownload. (Let op: ik stuur wel regelmatig dingen die jou en je paard gaan helpen om nog steviger in jullie schoenen/hoeven te gaan staan en nog meer plezier te hebben samen, dus afmelden is op eigen risico. ;-) )

 

Sta jij ook al te trappelen om van je buitenrit of wandeling (weer) een feestje te maken? Schrijf je dan snel in!

 

Alvast heel veel plezier met jouw ontspannen buitenritten en wandelingen!