Buitenrij- en Wandel-Stappenplan

De 10 essentiële stappen om jou en je paard voor te bereiden op ontspannen buitenritten en wandelingen

Is jouw droom om lekker ontspannen met je paard buitenritten en/of wandelingen te maken? Maar weet je niet waar je moet beginnen, of lukt het niet en wil je graag wat tips om weer op weg te komen? Dan ben je hier aan het goede adres!

 

Als je de 10 essentiële stappen om jou en je paard voor te bereiden op jullie eerste of eerstvolgende buitenrit of wandeling uit dit e-book doorloopt, dan wordt het een feestje in plaats van een flop.

 

Laat hieronder je naam en mailadres achter, dan ontvang je de link om mijn gratis stappenplan te downloaden in je inbox (kijk vooral even bij je spam/ongewenste berichten als je binnen een uur geen mail hebt gekregen). Daarnaast krijg je regelmatig (gemiddeld 1 keer per week, soms vaker, soms minder vaak) inspiratie voor jou en je Very Important Horse(s) in je inbox.

Maar als je daar helemaal geen zin in hebt, kan je je natuurlijk gewoon weer afmelden nadat je mijn stappenplan hebt gedownload. (Let op: ik stuur wel regelmatig dingen die jou en je paard gaan helpen om nog steviger in jullie schoenen/hoeven te gaan staan en nog meer plezier te hebben samen, dus afmelden is op eigen risico. ;-) )

 

Sta jij ook al te trappelen om van je buitenrit of wandeling (weer) een feestje te maken? Schrijf je dan snel in!

 

Alvast heel veel plezier met jouw ontspannen buitenritten en wandelingen!

 

Schrijf je hier in

* indicates required

Door je te abonneren geef je Very Important Horse toestemming om je gegevens te gebruiken voor het toesturen van de link van het gratis eBook en het regelmatig sturen van tips, aanbiedingen en informatie in een nieuwsbrief. (Je kunt ongeveer 1 keer per week een mail van me verwachten, soms iets vaker, soms iets minder vaak.) Je kunt je toestemming op elk willekeurig moment weer intrekken. Geef hieronder aan op welke manier je iets van Very Important Horse wilt horen:

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "Abonnement opzeggen" te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via hester@veryimportanthorse.nl. Ik zal je persoonsgegevens met respect behandelen. Meer hierover kun je lezen in de privacyverklaring van Very Important Horse, die je kunt vinden via https://veryimportanthorse.com/privacyverklaring Door op de knop te klikken, stem je ermee in dat je gegevens verwerkt worden in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Intuit Mailchimp