Wil jij ontspannen buitenrijden of wandelen met je paard?

Tijdens een gratis videobelgesprek van een halfuur kijk ik samen met jou waar je paard en jij de meeste winst kunnen behalen

Wil jij van en met je paard genieten buiten het erf, maar…

* Is je paard niet vooruit te branden als jullie van stal weggaan, terwijl hij het liefst in galop terug naar huis teruggaat?

* Schrikt je paard van elk blaadje, vogeltje en scheef groeiend grassprietje als jullie in het bos, op de heide, het strand of in de duinen zijn en word je daar zelf ook steeds nerveuzer van?

* Zie jij zoveel beren op je weg dat je met ingehouden adem het erf afgaat en een hele diepe zucht van verlichting slaakt als je weer veilig terug bent gekomen?

* Is jouw paard onderweg weleens op hol geslagen, of gaan bokken of steigeren? Of heeft hij weleens geprobeerd om zich los te rukken?

* Verlang jij ernaar om ontspannen en met een vette glimlach op je gezicht terug te komen van jouw buitenritten en wandelingen?

Doe de Buitenrij- en Wandel-scan en boek een videobelgesprek van een halfuur waarin we samen kijken waar je paard en jij winst kunnen behalen buiten het erf.

 

Hester Stasse, gecertificeerd EN ervaren gedragsspecialist voor mens en paard, hier met Very Important Horse Boy

Gecertificeerd EN ervaren!

Er zijn best wel wat mensen in Nederland die zich gedragsspecialist voor paarden noemen, maar er zijn er weinig met zowel een stevige theoretische als een praktische achtergrond, zeker als het over buitenrijden en wandelen met je paard gaat. Mijn naam is Hester Stasse en ik ben een echte gedragsspecialist voor mens en paard. Ik ben zowel gediplomeerd ORUN Niveau 3 Instructeur Paard en Gedrag, Paardengedragstherapeut en Centered Riding Level I Instructeur, als gediplomeerd Coach met Paard als Spiegel.

Buitenrijden en wandelen vind ik het leukste om te doen met een paard. De afgelopen jaren heb ik veel mensen en hun paarden geholpen om ontspanning en plezier te vinden samen zowel op als buiten het erf.

 

Dat gun ik jou en je paard ook!

Samen genieten met je paard van elkaar en de natuur

Tijdens het gratis videobelgesprek onderzoek ik samen met jou waar je paard en jij het meeste winst kunnen behalen om nog meer elkaars betrouwbare partner te worden als jullie in de natuur op stap gaan. Ik geef je sowieso een tip zodat jullie direct een stapje verder komen.

 

Ik kijk ernaar uit om je online te ontmoeten!

Hester, Very Important Horse - Betrouwbaar partnerschap met je paard en jezelf