Je droomt ervan om lekker ontspannen met je paard de natuur in te duiken...

 

Tegelijkertijd ben je doodsbenauwd dat hij gaat steigeren of bokken onderweg. Of er in blinde paniek vandoor gaat.

 

De wereld met je paard wordt steeds kleiner. Ja, je bent nog hartstikke verliefd op hem. Alleen... die buitenritten, die wandelingen: je hebt ze maar uit je hoofd gezet. En wat als je straks ook niet meer met hem in de bak durft? Überhaupt nog iets samen durft te doen? Dan kan je je paard beter verkopen aan iemand die minder bang is...

 

Toch hoeft dat voor jou niet zo te zijn. Tijdens een Boost je Buitenrit- of Wandeling-Gesprek ontdek je een simpele manier om de verbinding met je paard terug te krijgen. En met jezelf.

 

Stel je voor dat je met een lach op je gezicht het erf af rijdt of wandelt met je paard. Je snuift de geur van het bos op. De zon schildert bijzondere patronen op het zand. Het vrolijke gefluit van de vogels in de bomen mengt zich met de kalme hoefslagen van je paard. Samen genieten jullie van de natuur en elkaar.

 

Je voelt je onbevangen en vrij. Mochten je paard en jij straks iets geks tegenkomen onderweg, dan weet jij wat je moet doen om je vierbenige maatje te helpen. Want jullie begrijpen elkaar: betrouwbare partners.

 

Maak van buitenrijden of wandelen met je paard een feest. Meld je aan voor een Boost je Buitenrit of Wandeling-gesprek. Klik op de knop hieronder.