hester@veryimportanthorse.com

+31 6 8007 4489

Over mij

(Hester Stasse dus)

Mijn naam is Hester Stasse en ik gun ieder paardenmens om plezier te hebben met haar paard


Binnenkort komt hier een stukje over mijzelf. Voorlopig verwijs ik je even naar de "Over Hester" op mijn oude website.


--- in aanbouw ---

Gecertificeerd EN ervaren!

Er zijn best wel wat mensen in Nederland die zich gedragsspecialist voor paarden noemen, maar er zijn er weinig met zowel een stevige theoretische als een praktische achtergrond. Mijn naam is Hester Stasse en ik ben een echte gedragsspecialist voor mens en paard. Ik ben zowel gediplomeerd Instructeur Paard en Gedrag en Paardengedragstherapeut, als gediplomeerd Coach met Paard als Spiegel.

De afgelopen jaren heb ik onder de naam Man en Paard Coaching veel mensen en hun paarden geholpen om beter met elkaar te leren communiceren. Ook onder de nieuwe naam, Very Important Horse, richt ik me niet enkel op de training van je paard, maar help ik ook jou om je boodschap beter over te brengen.

Ik geniet er telkens enorm van om te zien wat er gebeurt als een paardeneigenaar of -verzorger begrijpt waarom haar/zijn (verzorg)paard zo reageert. Dat zorgt voor rust en het vertrouwen dat er een oplossing is. Ik ondersteun je om je droom waar te maken: een ontspannen en harmonische relatie met je paard, zodat ook jullie een winnende combinatie worden.

Het resultaat: plezier met je paard in plaats van gedoe.


Dat gun ik jou en je paard ook!

Hartelijke groet,

Hester, Very Important Horse