On Demand webinars

Webinars over alles over paarden kijken wanneer JIJ wil

Waarom on demand?

Regelmatig krijg ik berichtjes van enthousiaste paardenmensen die hun kennis willen uitbreiden over paarden, paardengedrag, de training van paarden, paardenwelzijn en hoe je (nog) beter leert ontspannen naast en op je paard. Ze willen heel graag aan mijn online masterclasses meedoen, alleen komt de dag en tijd ze niet uit. Logisch als je nacht- of avonddiensten draait, een andere cursus doet op die tijd, of lekker gaat (paarden)sporten. Ook als je al de hele dag achter een beeldscherm zit, heb je 's avonds meestal niet zo'n zin om nog vierkantigere ogen te krijgen. Vandaar dat ik daar een oplossing voor heb gevonden:

Webinars die je kunt kijken wanneer JIJ wil!

Deze webinars zijn korter dan mijn masterclasses, zodat je ook geen uren achter elkaar stil hoeft te zitten, en gaan telkens over een specifiek onderwerp. Zie je iets dat je aanspreekt en heb je op dat moment tijd, dan is het een kwestie van aanklikken, betalen en direct kijken. Vervolgens kan je het webinar zo vaak stilzetten als je wilt (handig om aantekeningen te maken, een verse bak thee of koffie te halen, of om je paard een aai te geven) en je kunt het meerdere keren kijken. Ook vragen stellen is mogelijk; ofwel via de chat (ik krijg daar automatisch een berichtje van), of via een gratis gesprek. Mailen kan natuurlijk ook.

Ook als je het liefst samen met je paard de zonsondergang bekijkt, kan je je kennis over zijn gedrag opfrissen, want dan kijk je dat webinar gewoon overdag!

Normaal en abnormaal gedrag - je komt er alles over te weten in het webinar "Paardentaal begrijpen"

Welke onderwerpen kan je NU bekijken?

Regelmatig zal ik het aanbod aan webinars uitbreiden, zodat je nog meer kunt leren over je favoriete vierbenige maatje(s). Op dit moment kan je de volgende on demand-webinars bestellen:

[Sorry, je bent een paar dagen te vroeg; de onderwerpen en links volgen zo snel mogelijk]


Ennuh... mis je een onderwerp, of vind je dat een bepaald webinar best een vervolg mag krijgen? Laat het me weten , dan ga ik aan de slag!