hester@veryimportanthorse.com

+31 6 8007 4489

Online Masterclass

"Ontspannen Buitenrijden"


Donderdag 29 oktober om 19:30 uur behandel ik tijdens deze Online Masterclass


De 5 factoren die van jouw buitenrit een feestje of een flop maken


Buitenrijden vind ik een van de meest fantastische dingen om te doen. Samen met je paard genieten van de natuur, de vergezichten en elkaar. DE manier om even alle spanning achter je te laten.


Alleen zijn niet alle paarden even enthousiast om van stal weg te gaan. En sommige paarden doen dat wel, maar gaan onderweg gekke dingen doen waardoor je allesbehalve ontspannen terugkeert. Het kan ook zijn dat jij je zelf niet helemaal veilig voelt op je paard omdat er in het verleden onderweg iets gebeurd is. Allemaal logische redenen om je buitenrijdroom voor je uit te schuiven.


Er zijn 5 factoren die van jouw buitenrit een feestje of een flop kunnen maken:

  1. 1. het basis spanningsniveau van je paard;

  2. 2. hoe je paard omgaat met spannende situaties, dingen en dieren;

  3. 3. hoe makkelijk je paard van zijn erf of maatjes vandaan gaat;

  4. 4. jouw basis spanningsniveau;

  5. 5. hoe jij reageert als je paard iets spannend vindt.


Als je paard of jij op een van deze punten een dikke onvoldoende scoort, dan raad ik je aan om daar eerst mee aan de slag te gaan. In de Online Masterclass "Ontspannen Buitenrijden" zal ik op elk van de 5 factoren ingaan en je tips geven om jullie eerste stappen te zetten op weg naar ontspannen buitenritten.


Reserveer nu jouw plek, want er zijn er slechts 25, zodat iedereen de vragen kan stellen die haar/hem bezighouden.


Uiteraard ontvang je een bevestiging van je inschrijving per e-mail. Je kunt de Online Masterclass nog 7 dagen (opnieuw) bekijken na de live uitzending, dus ook als je op de geplande dag niet kan, is het een goed idee om je in te schrijven.


Zodat jullie binnenkort meer en meer ontspanning, plezier en vrijheid beleven samen in de natuur!


Ik kijk ernaar uit om ook jou online te ontmoeten! Tot gauw!


Hester Stasse, Very Important Horse

PS: Alvast lezen over De 5 factoren die van jouw buitenrit een feestje of een flop kunnen maken? Ik heb er een reeks artikelen met tips over geschreven die je hier vindt.


Samen genieten als je in het bos, op de hei, in de duinen of op het strand op pad gaat. Wil jij dat ook? Schrijf je dan snel in; er zijn slechts 25 plekken beschikbaar.

Reacties van deelnemers aan de vorige online masterclasses over dit onderwerp:

Willem: "28/04/20 webinar ontspannen buiten rijden gevolgd. Duidelijk en overzichtelijk. Buitenritten zijn ondertussen een vanzelfsprekendheid geworden. Top!"

Shanna: "Webinar gevolgd van Hester. Zeer duidelijk verhaal. Geeft me handvatten voor het ontspannen buitenrijden. Veel inzicht gekregen in het gedrag bij mijn paard. En hoe ik dit kan oplossen. Ze kwam op mij over als een kundig en prettig persoon."

Monique: "Ik ken Hester al een tijdje, wat een leuk en oprecht mens! Ik geniet altijd van haar humoristische plaatjes, en van haar mooie verhalen over buitenrijden en -wandelen. Toen ik zag dat ze daar een masterclass over ging geven, heb ik me dus aangemeld. Ik weet al veel van trainingspsychologie, het managen van spanning, etc, maar toch was deze masterclass zeker verhelderend. Een mooi, compleet en duidelijk verhaal, waar alles eens goed op een rijtje wordt gezet. Ik heb er ook weer nieuwe inzichten uit gehaald: ik ga meer aan de slag met 'heen en terug', en ga zeker de handige checklist invullen die we erbij kregen! Ik ben ervan overtuigd dat dit Destiny en mij gaat helpen om met steeds meer ontspanning samen op stap te gaan."


Reserveer je plek voor deze Online Masterclass over hoe je paard en jij meer ontspanning gaan vinden tijdens jullie buitenritten via de knop; dan weet je zeker dat jij er ook bij bent op 29 oktober.

Alle informatie op een rijtje:

* Online Masterclass "Ontspannen Buitenrijden"

* Datum: donderdag 29 oktober 2020 om 19:30 uur

* Plaats: achter je laptop, pc, tablet of telefoon op je bank, leunstoel, bed, bad of yogamat

* Duur: ruim 2 uur

* Aantal plekken beschikbaar: 25

* Investering in jou en je paard: 24,95 euro

* Inschrijven via: https://veryimportanthorse.webinargeek.com/online-masterclass-ontspannen-buitenrijden

* Resultaat: jij begrijpt je paard beter en je paard jou, je verzamelt tips, handigheidjes en een hoofd vol nuttige kennis die je direct kunt inzetten om jullie eerste stappen te zetten naar (meer) ontspannen buitenritten

* Uiteraard ontvang je een bevestiging van je inschrijving per e-mail

* De dag na de uitzending van de Online Masterclass krijg je automatisch een link in je inbox zodat je hem nog 7 dagen opnieuw kunt bekijken.

* Mochten alle 25 plekken bezet zijn, dan prik ik een extra datum, dus stuur graag even een mailtje of app'je als dit het geval is. Ook als je de geplande dag niet kan, hoor ik graag van je.

Wil je liever gelijk aan de slag?


Ondertussen heb ik al heel wat amazones en ruiters geholpen om ontspannen buitenritten te maken. Lees daar meer over hier.