Routes

Training, advies en coaching in andere delen van Nederland en België


Normaalgesproken kom ik voornamelijk aan huis of op stal voor het geven van paardentrainingen, workshops, gedragsconsulten, clinics en coaching in Noord-Brabant en Limburg, ruwweg binnen een straal van 50 km rond Eindhoven, ofwel Brabant-Oost. Zeg maar in het gebied tussen Tilburg, Den Bosch, Oss, Nijmegen, Venray en Weert, met Eindhoven in het midden. Ook net over de grens, in België, kom ik zo nu en dan om paarden en mensen te ondersteunen.

Steeds vaker krijg ik echter aanvragen van mensen buiten dit gebied. Vandaar dat ik een aantal routes heb opgezet, waar je je voor kunt opgeven als je paard in de buurt van mijn eindpunt, of op een niet al te grote afstand langs de route staat. Dit scheelt jou reiskosten en geeft mij de kans om zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk te werken. Een win-win-situatie dus!

Hieronder vind je de routes waar ik al aanvragen voor heb gekregen, of waar ik regelmatig naartoe ga. Sommige routes hebben tijdelijk stilgelegen vanwege Corona, het slechte weer, of doordat paarden waar ik vaak kwam ziek of langdurig geblesseerd zijn geraakt. Zou jij graag een keer willen afspreken als ik in de buurt ben? Laat het me weten, dan houd ik je op de hoogte!

Kom ik nog niet bij jou en je paard(en) in de buurt? Stuur me een berichtje via het formulier onderaan deze pagina, dan kijk ik of ik een nieuwe route kan opzetten of een bestaande route kan uitbreiden.


Tot snel!

Hester Stasse, Very Important Horse - Meer ontspanning, plezier en vrijheid met paarden

PS: De verschillende mogelijkheden die ik bied qua training, advies en coaching vind je hier.

Brabant-Midden (Chaam/Tilburg)

Aanhaken wanneer ik daar weer in de buurt ben? Stuur me een app'je!

Gelderland-Zuid (Groesbeek/Nijmegen)

Volgende keer ook bij jou langskomen? App me om je vrijblijvend aan te melden voor deze route.

Zuid-Holland-Zuid (Heenvliet/Oud-Beijerland/Rotterdam)

Zit jij in deze buurt? Laat het me weten, dan kom ik ook graag bij jou langs.

Zuid-Holland-Midden (Katwijk aan Zee/Leiden/Den Haag)

Zit jij in deze buurt? App me, dan houd ik je op de hoogte wanneer ik in de buurt ben.

Utrecht/Veluwe

De afgelopen tijd ben ik in de buurt van Utrecht en Soest geweest, maar ik kan uiteraard ook even doorrijden naar de Veluwe. Laat het me even weten als jij daar oren naar hebt.

Limburg-Noord (Venlo)

Wil je aanhaken? App me om te laten weten welke dagen en tijden jou zouden schikken.

Noord-Holland

Zit jij in de buurt van Amsterdam of ergens daarboven? Dan wel langs de route (A2)? Laat het me weten, dan kom ik ook naar jou en je paard toe.

Brabant-West (Roosendaal - Sint-Maartensdijk)

De lijst mensen in deze regio die geinteresseerd is in een training groeit. Volgende keer meedoen? App me, dan houd ik je op de hoogte.

Gelderland-West (Tiel/Meteren)

Wil jij aanhaken? App me even, dan bellen we erover om alvast telefonisch kennis te maken.

In dit schema kan je het maximale bedrag aan reiskosten zien voor jouw locatie. Hoe meer mensen zich aanmelden, hoe lager het wordt.

Vraag een nieuwe route aan

Kom ik nog niet bij jou en je paard(en) in de buurt? Stuur me een berichtje via het onderstaande formulier, dan kijk ik of ik een nieuwe route kan opzetten of een bestaande route kan uitbreiden.


Route-aanvraag

Tenzij je je hebt aangemeld om tips en aanbiedingen in je inbox te ontvangen, gebruik ik de door jou verstrekte gegevens enkel om contact met je op te nemen en - als je dat hebt aangegeven - om een belafspraak met je in te plannen. Lees meer over hoe ik met je gegevens omga in de Privacyverklaring.