Routes

Training, advies en coaching in andere delen van Nederland en België


Normaalgesproken kom ik voornamelijk aan huis of op stal voor het geven van paardentrainingen, workshops, gedragsconsulten, clinics en coaching in Noord-Brabant en Limburg, ruwweg binnen een straal van 50 km rond Eindhoven. Zeg maar in het gebied tussen Tilburg, Den Bosch, Oss, Nijmegen, Venray en Weert, met Eindhoven in het midden. Ook net over de grens, in België, kom ik zo nu en dan om paarden en mensen te ondersteunen.

Steeds vaker krijg ik echter aanvragen van mensen buiten dit gebied. Vandaar dat ik een aantal routes heb opgezet, waar je je voor kunt opgeven als je paard in de buurt van mijn eindpunt, of op een niet al te grote afstand langs de route staat. Dit scheelt jou reiskosten en geeft mij de kans om zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk te werken. Een win-win-situatie dus!

Hieronder vind je de routes waar ik al aanvragen voor heb gekregen, of waar ik regelmatig naartoe ga. Sommige routes hebben tijdelijk stilgelegen vanwege de aanscherping van de Corona-regels, het slechte weer, of doordat paarden waar ik vaak kwam ziek of langdurig geblesseerd zijn geraakt. Zou jij graag een keer willen afspreken als ik in de buurt ben? Laat het me weten, dan houd ik je op de hoogte!

Kom ik nog niet bij jou en je paard(en) in de buurt? Stuur me een berichtje via het formulier onderaan deze pagina, dan kijk ik of ik een nieuwe route kan opzetten of een bestaande route kan uitbreiden.


Tot snel!

Hester Stasse, Very Important Horse - Meer ontspanning, plezier en vrijheid met paarden

PS: De verschillende mogelijkheden die ik bied qua training, advies en coaching vind je hier.

Eindhoven - Chaam

Deze route heeft even stil gelegen, maar ik verwacht deze van het voorjaar weer te gaan rijden. 2 aanvragen in Chaam en 1 in Bavel.

Eindhoven - Groesbeek/Nijmegen

Deze route rijd ik waarschijnlijk eind april weer.

De reiskosten hangen af van hoeveel mensen zich aanmelden en waar je paard staat. Als jij ook aanhaakt wordt dat 28 euro of minder. (Uiteraard kan ik je van tevoren laten weten wat het precies wordt.)

Eindhoven - Haaksbergen

Nieuwe route; op dit moment 2 aanvragen.

Eindhoven - Heenvliet

Nieuwe route, op dit moment 1 aanvraag.

Eindhoven - Katwijk aan Zee

Nieuwe route, op dit moment 1 aanvraag.

Eindhoven - Kootwijk / Putten

De Veluwe-route reed ik op 2 april, maar de kans is groot dat ik daar over een paar weken weer naartoe ga.

De reiskosten hangen af van hoeveel mensen zich aanmelden en waar je paard staat. Als jij ook aanhaakt worden de reiskosten 27,50 euro of minder. (Uiteraard kan ik je van tevoren laten weten wat het precies wordt.)

Eindhoven - Maasbree / Venlo

Nieuwe route; op dit moment 1 aanvraag.

Eindhoven - Meteren

Deze route rijd ik mogelijk in mei weer; ik heb nog plek voor meer trainingen die dag.

De reiskosten hangen af van hoeveel mensen zich aanmelden en waar je paard staat. Als jij aanhaakt worden de reiskosten 24,50 euro of minder. (Uiteraard kan ik je van tevoren laten weten wat het precies wordt.)

Eindhoven - Purmer

Nieuwe route; op dit moment 1 aanvraag.

Eindhoven - Roosendaal - Sint-Maartensdijk

Deze route verwacht ik van het voorjaar weer te rijden. 1 aanvraag in Sint-Maartensdijk en 2 aanvragen in de omgeving van Roosendaal.

Eindhoven - Werkendam

Nieuwe route; op dit moment 1, mogelijk 2 aanvragen.

Eindhoven - Zuid-Limburg (incl. Belgisch Limburg)

Nieuwe route; op dit moment 1 aanvraag richting Lanaken (B), vlakbij Maastricht.


In dit schema kan je het maximale bedrag aan reiskosten zien voor jouw locatie. Hoe meer mensen zich aanmelden, hoe lager het wordt.

Vraag een nieuwe route aan

Kom ik nog niet bij jou en je paard(en) in de buurt? Stuur me een berichtje via het onderstaande formulier, dan kijk ik of ik een nieuwe route kan opzetten of een bestaande route kan uitbreiden.


Route-aanvraag

Tenzij je je hebt aangemeld om tips en aanbiedingen in je inbox te ontvangen, gebruik ik de door jou verstrekte gegevens enkel om contact met je op te nemen en - als je dat hebt aangegeven - om een belafspraak met je in te plannen. Lees meer over hoe ik met je gegevens omga in de Privacyverklaring.