Wil jij van en met je paard genieten op het erf, in de wei of paddock, in de stal, of in de bak, maar…

 

* Hoop je elke wedstrijd dat er geen vlaggen hangen, of dat niemand zijn paraplu opsteekt, omdat je paard anders aan de kletter gaat?

* Ben je veel tijd kwijt om je paard te vangen?

* Heb je een trapje nodig om zijn halster of hoofdstel om te doen en lukt het dan nog 9 van de 10 keer niet?

* Schaam je je kapot omdat je paard zich telkens misdraagt bij de hoefsmid, dierenarts of paardentandarts?

* Moet je de hoeven en tanden van je pony ontwijken als je wilt aansingelen, longeren of scheren?

* Loopt je paard door je heen, of wapper je als een vlaggetje achter hem aan omdat hij zo nodig gras moet eten, of naar zijn maatjes wil?

* Gebeurt er iets anders waar jij niet blij van wordt?

 

Je bent als de dood dat er ongelukken van komen. En moet er niet aan denken dat jij of iemand anders door het gedrag van je paard in het ziekenhuis belandt.

 

Dit was niet hoe je je het had voorgesteld om een paard te hebben. Ondertussen ga je met lood in je schoenen naar stal. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets werkt. Wat als zijn gedrag nog erger wordt? En je straks helemaal niets meer samen kunt doen? Dan kan je je paard beter verkopen...

 

Toch hoeft dat voor jou niet zo te zijn. Tijdens een Blij Paard Blij Mens-Gesprek ontdek je een simpele manier om de verbinding met je paard terug te krijgen. En met jezelf.

 

Stel je voor dat je met een lach op je gezicht naar je paard gaat. Samen genieten jullie van en met elkaar. Wat er ook gebeurt, jij weet wat je moet doen om je vierbenige maatje te helpen. Want jullie begrijpen elkaar: betrouwbare partners.

 

Geniet weer met en van je paard. Meld je aan voor een Blij Paard Blij Mens-gesprek. Klik op de knop hieronder.