Gratis gesprek

Wil jij op elk moment van je paard genieten?

Ik help je graag om een ontspannen relatie met je paard te krijgen in een gratis Blij Paard Blij Mens-gesprek

Wil jij van en met je paard genieten, maar…

  • Doet je paard regelmatig dingen waar je niet blij van wordt?
  • Ben je gespannen doordat er veel speelt op je werk, privé of in de wereld om je heen?
  • Gaat het altijd fout op de momenten dat je daar niet voor in de stemming bent?
  • Verlang jij ernaar om weer (meer) plezier met je paard te hebben?

Boek dan nu een gratis telefonisch Blij Paard Blij Mens-sessie van een half uur ter waarde van 27,50 en krijg sowieso een tip om daar verandering in te brengen.Let op: Ik geef maar een beperkt aantal sessies per maand weg, dus reageer snel om zeker te weten dat ook jij straks weer kunt genieten van en met je paard.


(Weer) plezier met je paard in plaats van gedoe!

Hester Stasse, gecertificeerd EN ervaren gedragsspecialist voor mens en paard, hier met Very Important Horse Levi

Gecertificeerd EN ervaren!

Er zijn best wel wat mensen in Nederland die zich gedragsspecialist voor paarden noemen, maar er zijn er weinig met zowel een stevige theoretische als een praktische achtergrond. Mijn naam is Hester Stasse en ik ben een echte gedragsspecialist voor mens en paard. Ik ben zowel gediplomeerd ORUN Niveau 3 Instructeur Paard en Gedrag, Paardengedragstherapeut en Centered Riding Level I Instructeur, als gediplomeerd Coach met Paard als Spiegel.

De afgelopen jaren heb ik veel mensen en hun paarden geholpen om meer ontspanning, plezier en vrijheid te vinden samen. We gaan dus niet alleen aan de slag met de training van je paard, maar ik help ook jou om je boodschap beter over te brengen en een kei te worden in ontspannen. Ik geniet er enorm van om te zien wat er gebeurt als een paardeneigenaar of -verzorger begrijpt waarom haar/zijn (verzorg)paard op een bepaalde manier reageert. Want als je weet waarom je paard zich zo gedraagt, voel je je gelijk een stuk rustiger. Helemaal als je daarnaast gaat oefenen met mijn tips om je spanning los te laten. En je zal zien dat op die manier je paardendromen toch nog realiteit worden..

Het resultaat: plezier met je paard in plaats van gedoe

Tijdens het Blij Paard Blij Mens-gesprek onderzoek ik graag samen met jou hoe ik jou en je paard het beste kan helpen. Ik geef je sowieso een tip zodat jullie direct een stap in de goede richting kunnen zetten. Wil je graag een uitgebreider gesprek? Dan praten we na het eerste halfuur lekker door en geef ik je nog meer tips. Je investering is dan 27,50 euro per extra halfuur en je zal zien dat mijn raad dat 100% waard is.


Tot gauw,

Hester, Very Important Horse - Meer ontspanning, plezier en vrijheid met paarden


Vraag hier direct je gratis gesprek aan

Tenzij je je hebt aangemeld om tips en aanbiedingen in je inbox te ontvangen, gebruik ik de door jou verstrekte gegevens enkel om een afspraak met je in te plannen en contact met je op te nemen op de afgesproken tijd. Lees meer over hoe ik met je gegevens omga in de Privacyverklaring.