Reserveer hier je plek voor het Ontspannen Buitenruiter en Wandelaar-Traject

Wat goed dat je ervoor kiest om iets te doen aan de angst of spanning die je bij of op je paard voelt!

 

Dit is jouw eerste stap op weg naar meer ontspanning, plezier en vrijheid met je paard tijdens je buitenritten en wandelingen! Sowieso maken we eerst kennis via een videobelafspraak omdat ik er zeker van wil zijn dat je de juiste keuze maakt voor jou en je paard. Pas als je aan het eind van dat gesprek "ja" zegt, is je inschrijving definitief. Tot dat moment houd ik je plek uiteraard gereserveerd.

Let de komende dagen dus op je WhatsApp of voeg alvast mijn nummer toe aan je adresboek om er zeker van te zijn dat je mijn berichtje niet mist: Hester Stasse +31 6 8007 4489

 

Ik kijk ernaar uit om je te spreken!

 

Hester, Very Important Horse

Voor- en achternaam
E-mail
Adres
Postcode en woonplaats
Land
Adres van je paard
Woonplaats van je paard
Welke optie past het beste bij jou?
Hoe wil je je investering voldoen?
Opmerkingen (niet verplicht)

Sowieso maken we eerst kennis via een videobelafspraak omdat ik er zeker van wil zijn dat je de juiste keuze maakt voor jou en je paard. Pas als je aan het eind van dat gesprek "ja" zegt, is je inschrijving definitief. Tot dat moment houd ik je plek uiteraard gereserveerd.

* De algemene voorwaarden van Very Important Horse vind je hier. Door een afspraak voor een online consult of een consult, coaching of training op locatie te maken ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Tenzij je je hebt aangemeld om tips en aanbiedingen in je inbox te ontvangen, gebruik ik de door jou verstrekte gegevens enkel om een afspraak met je in te plannen en contact met je op te nemen op de afgesproken tijd. Lees meer over hoe ik met je gegevens omga in de Privacyverklaring.

Copyright by Very Important Horse / Hester Stasse 2016-2023. All rights reserved