Kriebelt het bij jou ook zo?

 

Haren in mijn laarzen. Haren op mijn kleren. ( #draaggeenfleece !!!) Haren in mijn kleren. 👕

Haren in mijn oren. Haren in mijn neus. Haren in mijn ogen. Haren in mijn mond. 💋

Haren in mijn onderbroek. Haren tussen mijn billen. Haren ehm... ik denk dat je weet waar ik naartoe wil... 🙈

 

 

Iedereen droomt van een innige relatie met haar paard, maar om nou over je hele lichaam sporen van je vierbenige lieveling terug te vinden is wel weer een beetje teveel van het goede. 😅âĪïļðŸī

 

Het goede nieuws is dat paarden aan hun haren voelen (en wij dus ook):

 

DE LENTE KOMT ERAAAAAN! ðŸĨģ

 

De tijd van eindeloze buitenritten en wandelingen met je paard. Heerlijk samen genieten van het zonnetje zonder dat het zweet direct in straaltjes van jullie voorhoofd of flanken druipt. De fluitende vogeltjes om jullie heen, de ontluikende blaadjes aan de bomen, de vrolijk gekleurde bloemetjes die overal de grond uit spuiten, de jonge eendjes in de sloot, de lammetjes in de wei. Maar ook: jezelf verkneukelen over dat je nu nog niet hoeft na te denken over die irritante vliegendekens, franjefrontriemen of oornetjes. En je je al helemaal niet kapot hoeft te ergeren aan de stank van hertshoornolie of andere troep om de dazen die je persoonlijke ruimte niet respecteren op afstand te houden.

 

In het voorjaar is buitenrijden en wandelen extra magisch! 🏇🌷ðŸĨðŸŒģðŸŒē☀ïļ

 

Kriebelt het bij jou ook zo? Niet vanwege de haren, maar omdat je graag van de lente wilt genieten met je paard? Ben je misschien zelfs al op pad geweest?

 

Of denk je nu: "Ja, kriebelen doet het wel. En ik ben ook begonnen met oefenen. Een jaar geleden. Of was het nou twee? Maar ik sta nu nog steeds mijn stalgenoten verlangend na te kijken als die ontspannen het erf af rijden of wandelen met hun paard. Terwijl ik letterlijk en figuurlijk nog steeds geen stap verder ben." 😔

 

Dat is balen... Weet je al hoe je het dit jaar gaat aanpakken? Of heb je het eigenlijk een beetje opgegeven? Omdat je paard met geen stok van het erf af te krijgen is. Schrikt van elke zandkorrel die verkeerd ligt. Of omdat jouw benen in elastiekjes veranderen voordat je nog maar een stap buiten het hek hebt gezet.

 

Niet opgeven, joh! Anders sta je volgend jaar weer uit alle macht die kriebels te negeren. En je weet hoe het met jeuk gaat, dat is bijna niet te doen, dus maak gebruik van de lente-energie en ga oefenen. 😃ðŸī👍

 

Tip: Neem vooral kleine stapjes, dan kom je het verst. ðŸ‘Ģ

 

Vraag maar aan de mensen die wel fluitend over het strand, door het bos, of over de hei wandelen of galopperen met hun paard.

 

Hoe zit het met jouw lentekriebels? ðŸĪŠ Ik hoor het graag!

 

Hester Stasse, Very Important Horse - Betrouwbaar partnerschap met je paard en jezelf

PS: Heb je kleine stapjes genomen, maar kan het je paard nog steeds jeuken dat jij zo graag naar het bos wil? In mijn uitgebreide e-book "Ontspannen Buitenrijden en Wandelen met je Paard", de voorloper van het boek dat ik aan het schrijven ben, staan veeeeel meer tips. Voor een investering van (nu nog) 14,95 krijg je de ePUB of PDF binnen 2 werkdagen in je inbox. Meestal sneller. Bestel het hier via de webshop.

Op de hoogte blijven van mijn blogs, nieuwe podcast-afleveringen, masterclasses en evenementen?

Laat dan je naam en mailadres achter via deze link .