Schrikt jouw paard overal van?

Β 

Ziet hij of zij overal bak- of boskabouters en zou je graag willen weten hoe je hem of haar daarop kunt trainen?

Samen vertrouwen opbouwen

Reacties van klanten:

Greet: Ik heb schriktraining van Hester gehad , na een trauma van mijn vorige paard. Mijn vertrouwen was ik kwijt , ook in mijn nieuwe paard. Hester heeft ons zo ongelofelijk geholpen , zo dankbaar daarvoor. Door haar rust, liefde en passie en inzicht , zoveel van haar geleerd , ook over mijzelf . Daardoor ben ik veel beter gaan communiceren met mijn paard, en is iedere keer een feestje !

Marleen: "Hele leuke schriktraining gehad. Bomproof onze Goof.πŸ‘πŸΌπŸ˜‰"

Samen plezier hebben

Of zou jij weleens willen kijken hoe stoer je paard is...

Β 

... zonder dat hij in een stuip schiet? Handige tips & tricks krijgen zodat je paard en jij beter om kunnen gaan met spannende situaties? En gewoon een topdag hebben tussen een stel superleuke andere paardenmensen? πŸ˜ƒπŸ΄

Β 

Dan nodig ik je uit om mee te doen aan de schriktraining (zonder schrik) op zondag 16 april! 🀩

Β 

We beginnen de dag met een presentatie van 1 uur waarin ik je alles vertel over de spanningssignalen waar je op moet letten bij je paard en bij jezelf. Verder leer je waarom paarden op bepaalde dingen extra kunnen reageren en geef ik je trainingstips die je later die dag gelijk kunt inzetten in het schrikparcours.

Β 

Daarna starten we met het eerste groepje van 3 of 4 paard/mens-combinaties. 😊🐴 Tussendoor krijg je een heerlijke uitgebreide lunch en de hele dag staat er lekkers klaar om te drinken en te snacken terwijl je naar de andere groepen kijkt en over paarden praat (andere onderwerpen zijn ook toegestaan! πŸ˜‡).

Β 

Deze dag is zowel voor mensen die op de horsemanship-manier hun paard trainen als voor clicker- en targettrainers. De investering in jou en je paard is, behalve tijd, enthousiasme en plezier, 60 euro.

Β 

Heb je geen eigen paard, of is jouw paard geen fan van de trailer? Dan kan je een van de fijne paarden of pony's lenen van Hoeve Klein Haneveld. 🐴

Β 

Inschrijven kan je via Marieke Klein Haneveld van Hoeve Klein Haneveld (app, mail of PM me even als je haar nog niet kent, dan stuur ik je naar haar door).

Β 

Driekwart van het aantal beschikbare plaatsen is al bezet en je weet hoe het gaat: vol = vol πŸ˜…πŸ΄

Β 

Ik zou het hartstikke leuk vinden om ook jou en je vierbenige maatje te mogen begroeten in Sint-Oedenrode op 16 april en jullie te mogen begeleiden naar nog meer betrouwbaar partnerschap met elkaar! 🀩🐴

Β 

Tot dan!

Β 

Hester van Very Important Horse

PS: Heb je een vraag? Mail me of app me! +31 6 8007 4489

Aanvullende informatie

A lle hierboven genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Opdrachten worden enkel aanvaard en uitgevoerd conform de van toepassing zijnde algemene voorwaarden.

Annuleren van je afspraak kan tot 24 uur voor de afgesproken tijd kosteloos. Annuleer je binnen 24 uur voor de afgesproken tijd, dan factureer ik je de complete coachings- en/of trainingssessie.