Zit jij telkens jezelf in de weg en ben je daar klaar mee?


Altijd weer hetzelfde, die gedachten, stemmetjes, beren op je weg en patronen die steeds terugkeren en je tegenhouden om de persoon te worden die je in je hebt. Je weet dat je zoveel meer kunt zijn dan je omgeving op dit moment van je ziet. Ik help je om de stralende persoon te worden die je in je hebt door al je gedoe achter je te verbranden. Letterlijk en figuurlijk. De as gebruiken we vervolgens om jouw droom te voeden en jou tot bloei te laten komen. Zodat jij een betrouwbare partner wordt voor jezelf.

En o ja, ik coach je niet alleen; er kijkt sowieso een paard over je schouder mee.

Ik ben Hester Stasse en ik help jou, samen met de paarden, om een betrouwbare partner voor jezelf te worden.

Hoe? Je kunt letterlijk en figuurlijk niet heen om de reactie van een paard op jouw gedrag. Vandaar dat je via paardencoaching, ofwel coaching met een paard als spiegel, sneller blijvend resultaat boekt dan bij "gewone" coaching. Je krijgt trouwens ook veel meer lucht door "met je poten in de klei" te staan dan als je in een stoffig kantoortje zit. ;-)

Jouw verhaal is mijn verhaal...


Je hebt het gevoel dat je er nooit echt bij hoort, dat je de wereld veel meer te bieden hebt dan wat er op dit moment uit je komt, je bent ervan overtuigd dat er meer moet zijn dan het leven dat je nu leeft...


... EN je bent klaar om in beweging te komen.


Ik heb in jouw schoenen gestaan. Geen wonder dat de vrouwen en mannen die naar de paarden en mij toe komen hoog opgeleid, vaak (hoog)gevoelig en in veel gevallen ook (hoog)begaafd zijn. Dat ben ik ook. Net als ik, zijn het stuk voor stuk mensen die geen genoegen meer willen nemen met een rapportcijfer 7 voor hun leven. Die bereid zijn om uit hun comfort zone te stappen en iets blijvend te veranderen. Die een andere kant uit willen gaan omdat ze merken dat het leven waar ze van dromen maar niet dichterbij komt als ze hetzelfde pad blijven volgen. Die hun verleden achter zich willen verbranden en uit die as willen herrijzen.


Regelmatig komen ze met een psycholoog, therapeut of “gewone” coach niet verder en willen ze die impasse doorbreken. Ze zijn bereid om zichzelf in de spiegel aan te kijken, de spiegel die de coach-paarden en ik ze voorhouden.


Want met een paard erbij gebeurt er WEL iets.


Dan zien ze plotseling wat al die tijd kriebelde in hun achterhoofd, dan horen ze wat die beschermende stemmetjes in hun hoofd en om ze heen echt zeggen, dan is die volgende stap overduidelijk, dan durven ze die beslissing te nemen die tot nu toe onmogelijk leek, dan doen ze hun mond open en zeggen ze wat ze WEL willen. Ze gaan naar huis met een fijne combinatie van energie, inzichten en rust . En in de dagen na onze ontmoeting zetten ze stappen. Dag na dag na dag.


Keertje een paardencoachsessie proberen “voor de leuk”? Doe maar niet. Het kan, maar wees niet verbaasd als je met een inzicht over jezelf naar huis gaat wat je niet had verwacht. En waar je misschien nog niet helemaal aan toe was. Vandaar dat ik liever heb dat je naar mij en de paarden toe komt als je echt gemotiveerd bent om je leven blijvend te veranderen , dat je staat te trappelen met andere woorden. Dan heb je ook maar een paar sessies nodig om te komen waar je wilt zijn en je te blijven ontwikkelen.


Confronterend, zo'n paard dat direct reageert op wat jij onbewust met je lichaam "zegt"? Gegarandeerd. Maar door in de spiegel te kijken die de paarden en ik je voorhouden, breek jij eindelijk door die muur heen waar je al zolang tegenaan bonkt.


En dat lucht gigantisch op.


Het zorgt er ook voor dat jouw leven in de stroomversnelling komt waar je aan toe was.


Gaat jouw hart sneller kloppen als je dit leest? Dan nodig ik je van harte uit om me te bellen, appen of mailen voor een gratis videobelafspraak, waarin ik naar jouw verhaal luister en samen met je kijk hoe ik je het beste kan helpen.


Tot gauw!

Hester Stasse, Very Important Horse / Man en Paard Coaching - Meer plezier, ontspanning en vrijheid met paarden

Paardencoaching, ofwel coaching met een paard als spiegel, brengt je sneller verder. Extra pk's in je proces!