Wil jij ontspannen buitenritten of wandelingen maken met je paard?

Tijdens een gratis Boost je Buitenrit/Wandeling-gesprek kijk ik samen met jou wat daarvoor nodig is en geef ik je sowieso 1 tip waar jullie verder mee komen

Wil jij van en met je paard genieten buiten het erf, maar…

* Is je paard niet vooruit te branden als jullie van stal weggaan, terwijl hij het liefst in galop terug naar huis teruggaat?

* Zie je zoveel beren op je weg dat je met ingehouden adem het erf afgaat en een hele diepe zucht van verlichting slaakt als je weer veilig terug bent gekomen?

* Schrikt je paard van elk blaadje, vogeltje en scheef groeiend grassprietje als jullie in het bos, op de heide, het strand of in de duinen zijn en word je daar zelf ook steeds nerveuzer van?

* Is jouw paard onderweg weleens op hol geslagen, of gaan bokken of steigeren? Of heeft hij weleens geprobeerd om zich los te rukken?

* Verlang jij ernaar om ontspannen en met een vette glimlach op je gezicht buitenritten en wandelingen te maken?

Reserveer dan nu een gratis Boost je Buitenrit/Wandeling-videobelgesprek van een half uur ter waarde van 32,50 en krijg sowieso een tip om daar verandering in te brengen.

 

Let op: Ik geef maar een beperkt aantal sessies per maand weg, dus reageer snel om zeker te weten dat ook jij straks weer in de natuur kunt genieten van en met je paard.

(Weer) plezier met je paard in plaats van gedoe!

Hester Stasse, gecertificeerd EN ervaren gedragsspecialist voor mens en paard, hier met Very Important Horse Boy

Gecertificeerd EN ervaren!

Er zijn best wel wat mensen in Nederland die zich gedragsspecialist voor paarden noemen, maar er zijn er weinig met zowel een stevige theoretische als een praktische achtergrond, zeker als het over buitenrijden en wandelen met je paard gaat. Mijn naam is Hester Stasse en ik ben een echte gedragsspecialist voor mens en paard. Ik ben zowel gediplomeerd ORUN Niveau 3 Instructeur Paard en Gedrag, Paardengedragstherapeut en Centered Riding Level I Instructeur, als gediplomeerd Coach met Paard als Spiegel.

De afgelopen jaren heb ik veel mensen en hun paarden geholpen om ontspanning, plezier en vrijheid te vinden samen buiten het erf. We gaan dus niet alleen aan de slag met de training van je paard, maar ik help ook jou om je boodschap beter over te brengen en een kei te worden in ontspannen.

Buitenrijden en wandelen vind ik het leukste om te doen met een paard. Vandaar dat ik er extra van geniet als ik weer een combinatie mag helpen om hun buitenrijd- of wandeldroom werkelijkheid te maken.

Het resultaat: plezier met je paard in plaats van gedoe

Tijdens het Boost je Buitenrit/Wandeling-gesprek onderzoek ik samen met jou waar je paard en jij het meeste winst kunnen behalen als jullie samen naar buiten willen. Ik geef je sowieso een tip zodat jullie direct een stapje verder komen.

Wil je graag een uitgebreider gesprek? Dan praten we na het eerste halfuur lekker door en geef ik je nog meer tips. Je investering is dan 32,50 euro per extra halfuur en je zal zien dat mijn raad dat 100% waard is.

 

Tot gauw,

Hester, Very Important Horse - Betrouwbaar partnerschap met je paard en jezelf

Vraag hier direct je gratis gesprek aan

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Address
Your Field
Your Field 2
Hoe heb je V.I.H. gevonden?
Your Question?
Waar zou je het graag over willen hebben?
Attachments

Tenzij je je hebt aangemeld om tips en aanbiedingen in je inbox te ontvangen, gebruik ik de door jou verstrekte gegevens enkel om een afspraak met je in te plannen en contact met je op te nemen op de afgesproken tijd. Lees meer over hoe ik met je gegevens omga in de Privacyverklaring .